Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 6 апреля 2012 г.

Unghii vsele si colorate

In aceasta vara, mandreste-te cu unghii vesele si colorate. Se poarta nuantele neon, nude si pastelate. Descopera cele mai trendy nuante pentru unghii pentru vara 2012 si pregateste-ti tinutele optimiste, care sa se asorteze perfect cu manichiura ta.

Rosul se distinge si in vara 2012 prin aerul sau romantic si senzual, iar nuantele metalice insotesc si ele pe alocuri stilul infrumusetarii unghiilor. Lungimea scurta a unghiilor va fi si anul acesta populara, iar combinatiile de culori diferite la aceeasi mana vor fi deosebit de apreciate.

Portocaliul

Vara, se poarta culorile aprinse. Nuantele portocalii pe unghii sunt indraznete si se potrivesc excelent tinutelor deschise la culoare. O rochita alba sau intr-o nuanta pastel va fi pusa in evidenta cu ajutorul unghiilor frumos colorante cu portocaliu .


Rosul

Rosul nu se demodeaza niciodata, de aceea iti poti colora si in aceasta vara unghiile in nuante de rosu. Anul acesta se poarta foarte mult rosul aprins, burgundy, dar si acel rosu-portocaliu, denumit tangerine tango.

Auriul

Nuantele aurii sunt intotdeauna potrivite pentru o manichiura reusita. In cazul in care iti doresti o manichiura mai speciala cu aceasta nuanta, poti opta pentru un design care combina auriul cu negru intens.


Oja in degrade

O alta optiune inspirata pentru nuantele de unghii in 2012 sunt modelele in degrade: doua nuante, cu partea inchisa dinspre radacina spre mijloc si partea deschisa spre varf. Gandeste-te la un frumos apus de soare sau la o specialitate de lapte, ciocolata si frisca.

Маникюр 2012
Маникюр 2012


Маникюр 2012


Маникюр 2012


Rozul

Look-ul tau feminin poate fi desavarsit cu unghii roz. Manichiurile estivale iti permit sa jonglezi cu nuantele si culorile, prin urmare, indrazneste sa combini rozul cu nuante inchise, cum ar fi bleumarinul. Efectul va fi "wow"!.


Маникюр 2012

Albastrul metalic

Nuantele metalice au o revenire fulminanta in 2012, dupa ce au stat o vreme in umbra anonimatului. Culorile reci si neutre se incadreaza in aceasta categorie, precum albastrul foarte inchis, argintiul sau chiar maronul brun.In o astfel de incadrare a intrat si buna mea prietena Marcela,acesta nuanta chiar da o splendoare fermecatoare.

Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012

Albul

Pentru a-ti pastra aspectul clasic si conservator chiar si pe parcursul verii, poti opta pentru oja albe. Si totusi, daca simti nevoia sa aduci albul in anul 2012, incearca sa-ti realizeze diverse modele pe unghii.
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Маникюр 2012
Oooo verde o culoare foarte draguta si atragatoare,colega mea Daniela de mult are gusturi atragatoare,dar cind am vazut aceasta nuanta verde m-am imbolnavit,arata extraordinar pi o mina fina cu unghii scurte)vreau si eu o astfel de culoare precis am sa-l procur,va sfatuiesc si pe voi!

2 комментария: