Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 21 апреля 2012 г.

Make-up ca la barbie

Visul oricarii femei,este de a arata ca papusa ei barbie din copilarie.Ca sa nu ramina visul un vis...dragele mele va recomand sa cititi despre secretele acestui make-up,unicele informatii p-ru un machiaj exceptional.
Asa ca dragele mele colege,prietene dam un start nou la noi tendinte)))



Buze sanatoase - sincer, de cele mai multe ori, buzele sunt cele care beneficiaza de cele mai putine tratamente de ingrijire. Nu stiu de unde a aparut conceptia, absolut falsa, cum ca buzele nu prea au nevoie de cine stie ce tratament special. Eu va recomand ca macar o data pe luna sa va faceti o exfoliere usoara a buzelor (si ele au celule moarte care trebuie indepartate, la fel ca si tenul). Cum sa va exfoliati buzele?Foarte simplu: umeziti-le un pic si apoi periati-le usor cu periuta de dinti. Cand incepeti sa simtiti o caldura intensa, opriti periajul, clatiti cu apa si apoi aplicati un balsam emoliant intensiv.

Stop cearcane! - am intalnit femei care, pentru ca nu mai stiau cum sa-si ascunda cearcanele, preferau sa se machieze mereu in tonuri inchise, aplicand fard negru din belsug, atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara. Asta nu este deloc solutia potrivita! Daca vrei sa arati bine, incearca pe cat posibil sa scapi de cearcane, nu sa le ascunzi. Anticearcane exista pe piata intr-un numar foarte mare. Si unele dintre ele chiar dau rezultate. Testeaza-le, vezi care ti se potriveste tie, si incepe sa-l folosesti cu constiinciozitate. Ochii tai iti vor multumi mai tarziu!

Gene dese si curbate - sa va mai povestesc de mitul care circula in ceea ce priveste sanatatea (si desimea) genelor? Cred ca il stiti deja. Aveam o prietena acum multi ani, care era ferm convinsa ca, pentru a pastra tonusul si curbarea genelor, trebuie sa le rimeleze in fiecare zi. Cica doar asa se obisnuiesc genele cu o anumita forma. Bine, bine, am zis eu, dar si cu sanatatea lor cum stam? A dat din mana si nu m-a luat prea mult in seama. O zic si o repet, nu va mai ganditi doar la elementul estetic, acesta conteaza doar momentan, incercati sa luati in seama si sanatatea voastra. In ceea ce priveste genele, eu va recomand sa folositi macar o data pe luna, un rimel incolor pentru regenerare, sau deja celebrul ulei de ricin,sau chiar si de masline. Numai asa le veti pastra dese si frumoase.

Ten perfect - cat despre ten, aici lucrurile sunt ceva mai complicate. Voi incerca sa le simplific un pic. Deci, sa o luam pe rand: daca ai tenul uscat si sensibil, atunci crema hidratanta de zi/noapte nu trebuie sa lipseasca din rutina ta zilnica; exfolierea este si ea recomandata, dar mai rar decat in cazul tenului gras, si cu un produs care sa nu-ti stranga prea mult fata; daca esti fericita posesoare a unui ten normal, atunci laptele demachiant ar trebui sa fie de ajuns pentru tine (cel mult ai putea sa mai folosesti o crema cu oxigen, pentru un plus de luminozitate si hidratare); daca ai tenul gras, situatia e buna doar dintr-un punct de vedere: ridurile iti vor aparea mult mai tarziu. Avand pori foarte mari, exces de sebum si poate chiar acnee, eu te sfatuiesc sa folosesti zilnic un tratament in trei pasi: curatate, tonifiere, hidratate. Doar asa iti vei echilibra ph-ul natural al pielii.

Комментариев нет:

Отправить комментарий