Общее·количество·просмотров·страницы

среда, 4 апреля 2012 г.

Se intorc anii 60



Tendintele in moda anului 2012 se bazeaza in mare parte pe trendul anului precedent. Diferenta o fac elementele noi si temele distincte ale pieselor vestimentare si ale accesoriilor. Aflati care este mersul lucrurilor in domeniul vestimentar si nu numai si ce elemente trec in 2012 ca trenduri in moda si influenteaza creatia in domediu.
Tendinte in moda in anul 2012
Tendinte in moda in anul 2012
Moda anilor '60 revine
Tunica si pantofi cu talpa joasa in 2012
Добавьте подпись
Tunica si pantofi cu talpa joasa in 2012
O regula de necontestat este ca moda revine periodic. De data aceasta este randul tendintelor din anii '60, tendinte reluate in colectiile de primavara/vara ale designerilor de moda. Culorile vii, carourile, fustele plisate, tunicile si tocurile foarte inalte sunt caracteristice de baza ale colectiilor din 2012. Picioarele lungi vor fi puse in evidenta de tunicile scurte, conice si de tocurile in stil Mary-Jane.


Un element recurent in tendintele anului 2012 sunt figurile geometrice. Hainele sunt ornamentate cu imprimeuri grafice, in carouri, patrate si dreptunghiuri. Look-ul impune neaparat un machiaj care mareste optic ochii, cu gene false lungi si dese atat pe pleoapa de sus, cat si pe cea de jos. Femeile revin la coafurile atat de celebre ale anilor '60, cu tunsori scurte, baietesti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий