Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 3 января 2013 г.

GLAMOUR MOLDOVENESC


Femeile din RM.

De multe ori merg pe strada si vad cit de tare si intensiv dispare frumusetea naturala, parul ondulat si grija fata de sine.
Nu pot spune ca eu sunt mai presus de toate dar fetelor ginditiva ce faceti cu voi? Ce se intimpla?
La toti le pare ca acum sunt in vogue cu buzele injectate, sprancenele tatuate, parul negru(pardon) acum a inceput invadarea la parul blond ca galbenusul de ou, cu radacini negre si bronzul artificial.
Fetelor nu spun ca nu trebuieste, dar fiti bune si aveti grija de impactul facut, macar uitativa in oglinda, dar daca esti lenesa ramii fina si naturala, baietii sau saturat de aceleasi fizionomii la fiecare colt (Made in China).
Nu uitati ca un machiaj frumos face minuni nu va trebuiasca toate prostiile.

Nu spun ca sunteti proaste ca va injectati va vopsiti sau de genul, nu sunt mare regina. Dar de ce niciodata nu va uitati la infatisarea dumnevoastra ce-i cu nerespectarea asta fata de sine. Nu spun ca la toti nu le sta acesta schimbare, sunt femei care nu se iubesc si au defecte fiziologice care intradevar trebuiesc schimbate… dar-doar unele femei.
Insa acum majoritatea femeilor sunt parca deochiate si se copie un pe alta de parca nu au individualitate, omg! Fii tu insuti lasa pe tine sa te copie cu un nou look si genu, dar nu tu pe altele. Cel mai RAU ca-i spui domnisoarei ca nu-i sta insa oricum merge pe drumul ei.
Fetelor daca intradevar doriti vre-o schimbare da-ti un ban mai mult si facetiva ceva calitativ, nu intr-un salon prapadit sau la cineva acasa ca sa nu regretati si sa nu introduceti vre-o infectie incurabila.



Heiiii toti avem internet si Sacond-Hand unde poti sa-ti iei ceva destul de asortat si ieftin…fetelor nu va copiati, deloc nu va sta. Frumusetea oricarei femei trebui sa fie individuala nu in zadar natura ti-a dat un corp frumos, un par bogat si buze DIFERITE la fiecare in parte, INDIVIDUALITATE. Toate sunt date pentru a le respecta, ca sa-ti placa tie dar nu pentru a semana cu regina clasei sau de genu, fiecare femeie are frumusetea ei cu care ar trebui sa se mindreasca.
Femeile cu sprincenele tatuate stil Nike si subtiri peste masura (ca a vazut la prietena ei care are 2 iubiti) ma irita extraordinar, asta nu-i tot, unele isi fac inca si colorate ca de ex. verzi, albastre, marooo. In fine faci tot ce-ti doresti, doar ca ma intai gandestete bine si apoi aplica. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий